Aktuellt

Medlemsinformation november

Nominera till kommunvalet
Nu är det mindre än ett år kvar till valet och bara några dagar kvar till sista nomineringsdag för vår lista till kommunvalet. Se till att nominera dig själv eller någon annan senast den 1 november! Vi behöver både dig som vill stå på tredje plats och jobba järnet i kommunfullmäktige och dig som vill stå på 33:e plats för att visa att vi är många som står upp för ett solidariskt Västerås. Nominerar gör du genom att fylla i länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/1accmBahpnjsMGiPtE5doL7Jc9NhCauhM8AfWVgl0YrE/viewform

Jobba för Vänsterpartiet!
Anna Maria kommer vara föräldraledig under nästa år och nu söker vi en vikarie. Läs mer på hemsidan: https://vasteras.vansterpartiet.se/2013/10/28/vansterpartiet-vasteras-soker-politisk-sekreterare-3/

Kvinnomiddag
För att vi ska få tillfälle att i ett slutet sammanhang diskutera den sexism som finns i samhället, även inom partiet, bjuder vi in till den första av förhoppningsvis flera ”kvinnomiddagar”. Du som identifierar dig som kvinna är välkommen till partilokalen onsdagen den 13 november klockan 18. Vi äter mat tillsammans och utbyter erfarenheter på en informell nivå.

Medlemsmöte
Under nästa medlemsmöte ska vi diskutera valstrategin inför kommande år. Var ska vi lägga krutet, hur ska vi tänka? Kom till partilokalen den 19/11 kl. 18 och säg din mening.

Cafékväll om rasism
Till cafékvällen den 11 november kommer Fransisco Contreras som förutom ett förflutet i Vänsterpartiets partistyrelse även är ordförande i solidaritetsföreningen Latinamerikagrupperna. 18.30 på partilokalen, vi bjuder som vanligt på fika och du får gärna ta med en vän.

Höstkonferens
Distriktet bjuder in till höstkonferens den 16 november 9-17. Det blir diskussioner om valprogram, valstrategi, internfeminism och samt umgänge under trevliga former. Barnpassning kommer finnas för den som anmäler behov i förväg. Västerås partiförening har 11 ombud, vill du bli ett av dem? Kontakta Johan Lindahl, sammankallande i valberedningen på [email protected], senast den 6 november.

Världens barn
Den 11 oktober deltog vi i insamlingen för Världens barn som P4 Västmanland anordnar årligen. Några medlemmar deltog i morgonloppet och några gick med insamlingsbössor på stan. Tack vare vänsterpartistisk charm och människors givmildhet vann vi partikampen! Partierna samlade sammanlagt in 14 000 kronor och vi stod alltså för den största delen. Enormt tack till er som deltog!

emeli

Kalendarium
Måndag 11 november – Cafékväll om rasism
Onsdag 13 november – Kvinnomiddag (OBS! Bara för kvinnor!)
Lördag 16 november – Höstkonferens
Tisdag 19 november – Medlemsmöte

För aktuell information från partiföreningen, följ vår Facebooksida: https://www.facebook.com/vvasteras

Kopiera länk