Aktuellt

Medlemsinformation december

Cafékväll med Lars Ohly

På cafékvällen den 9/12 är temat Vinster i välfärden och gäst är Lars Ohly. Enligt siffror från 2010 är vinsten som företag i välfärden gör på våra skattepengar uppskattningsvis 8,7 miljarder kronor. Det är lika mycket som lön och sociala avgifter för cirka 22 000 undersköterskor. Vad vill Vänsterpartiet göra för att ändra på detta? Detta kommer samtalet kretsa kring. Vi ses som vanligt på partilokalen kl. 18.

Flygbladsutdelning om vinster i välfärden

Med anledning av ovan nämnda cafékväll ska vi dela flygblad vid två tillfällen.
Torsdagen den 5/12 står vi på centralstationen mellan 17.15 och 18.00 och delar ut till de pendlare som kommer med tåget.
Lördagen den 7/12 står vi i Bäckby centrum och Västerås city mellan 13.00 och 13.45.

Kan du vara med något av dessa korta pass? Maila [email protected]!

Politikerskolan

Tisdag 3 december kl 18-20:30 är det återigen dags för politikerskolan i stadshuset. Då gästas vi av Ung Vänsters förbundsordförande Stefan Lindborg som kommer att prata om Ung Vänsters arbete inför valrörelsen och vilka frågor som är viktigast för dem, och (V) Västerås politiska sekreterare Anna Maria Romlid som kommer att prata om den lokala demokratins möjligheter. ALLA medlemmar är välkomna utan anmälan. Vi ses på tisdag!

Årsmöte 23 februari

Boka in söndagen den 23/2 redan nu får då är det dags för årsmöte igen. Mer information kommer efter nyår.
Eftersom vi gärna vill kunna erbjuda barnvakt för mötesdeltagare undrar vi om du känner någon som skulle kunna tänkas vilja ställa upp? En tonåring, farfar, sambo eller dylikt? Kontakta oss på [email protected] i så fall.

 
Vänsterpartiet Västerås
Slottsgatan 6
722 11 Västerås

Ett Västerås för alla


mail: [email protected]

Kopiera länk