Möten och aktiviteter

Årsmöte 1 februari

Årsmötet är vårt högsta beslutande organ. Vi diskuterar och fattar beslut om vår verksamhet för 2015, ny styrelse, inkomna motioner, verksamhetsberättelse och partiföreningens ekonomi, samt vilka som ska vara ombud på distriktsårskonferensen. I år får vi också besök av riksdagsledamot Stig Henriksson, som berättar mer om arbetet i riksdagen.
NÄR: söndag 1 februari
TID: 14.00
VAR: Växhuset, Viktor Larssons plats


BARNVERKSAMHET
På årsmötet har vi organiserad barnverksamhet för de som anmält sina barn. Skicka ett mejl till [email protected].

RÖSTRÄTT
Enbart betalande medlemmar har rösträtt. För att ha rösträtt ska du ha betalt medlemsavgift under 2014 eller 2015.

MOTIONER
Alla medlemmar kan skriva motioner till årsmötet såväl på förslaget till verksamhetsplan som motioner i övriga ärenden. Motionerna ska skickas till [email protected] senast onsdag 28 januari och besvaras av styrelsen. Slutgiltiga beslut fattas av årsmötet.

UNDERLAG INFÖR ÅRSMÖTET
Kommer att finnas uppkopierade på plats samt skickas ut via mejl innan årsmötet. Det är alltså viktigt att vi har en aktuell e-postadress till dig. Har du inte fått e-post av oss de senaste månaderna, hör av dig snarast till [email protected]

VALBEREDNINGEN
Valberedningen håller just nu på att ta fram förslag på ordförande, styrelse och revisorer. Är du intresserad av något av dessa uppdrag eller vill nominera någon annan? Hör av dig till valberedningens sammankallande Mats Ericsson på [email protected] eller 070-3116498.

Styrelsen tar fram ett förslag på ny valberedning. Har du förslag på bra valberedare kan du maila [email protected].

Kopiera länk