Pressmeddelande

V:s toppkandidat lyfter fackliga frågor

Nina Broman, nummer fyra på Vänsterpartiets valsedel till Europarlamentet, kommer till Västerås imorgon. Hon ska bland annat ha ett öppet möte med Transport avdelning 19 på Sigmatorget.

Nina Broman från Knivsta har en lång facklig bakgrund. Hon är ordförande i Transportvänstern och avdelningssekreterare i Transports största avdelning.

Jag är en vanlig arbetare som tillhör LO-kollektivet. Jobbar natt på bensinstation sedan sexton år tillbaka och trivs med det eftersom kontakten med människor betyder mycket för mig. Men allas vår arbetsmiljö och villkor har försämrats drastiskt de senaste 10 åren och därför började jag engagera mig fackligt, säger Nina Broman (V), nummer fyra på Vänsterpartiets valsedel till Europaparlamentet.

Under besöket i Västerås ska Nina Broman bland annat stå i Transports tält vid fontänen på Sigmatorget imorgon (onsdag) mellan klockan 16 och 18.

EU är enligt mig en nyliberal experimentverkstad där vi människor har varit försöksdjur alldeles för länge. Marknaden styr och människor får betala priset, säger hon.

Kopiera länk