På gång

1 maj med vänstern i Västerås

Ingen pandemi ska stoppa oss från att fira arbetarrörelsen internationella högtidsdag! Vi kommer att fira ett fantastiskt 1 maj på internet, men hoppas också att firandet flyttar in på balkonger, i vardagsrum och i trädgårdar. Häng med och bjud in dina vänner till Västerås största och roligaste 1 maj-firande! Det här händer på 1 maj:
11.30 DIGITALT DEMONSTRATIONSTÅG
Klockan 11.30 är det dags att slå igång datorn för då släpper vi vårt digitala demonstrationståg på Vänsterpartiet Västerås Facebooksida. Det blir ett demonstrationståg i bilder från Fiskartorget till Djäkneberget. Väl på Djäkneberget blir det tal av riksdagsledamot Vasiliki Tsouplaki.
11.45 LIVE MED NOOSHI DADGOSTAR
Klockan 11.45 -14.00 sänder Vänsterpartiet på nationell nivå ett storslaget digitalt 1 maj-firande, med bland annat Nooshi Dadgostars första 1 maj-tal. Du hittar livesändningen på Vänsterpartiets Facebooksida.

16.00 VÄNSTERHÄNG MED QUIZ
Klockan 16.00 ses vi på Zoom och kör ett roligt quiz! Vi kommer tävla i lag (lagen lottas fram) och svarar på frågor om allt mellan himmel och jord. Alla är välkomna, så ta gärna med en kompis! Anmäl dig till [email protected] senast dagen innan.
HÄNG RÖTT
Även i år har vi tagit fram ett speciellt 1 maj-tygtryck som skickats ut till alla medlemmar. Häng gärna ut banderollen från balkongen, på brevlådan eller på någon annan lämplig plats den 1 maj! Och glöm inte att ta en bild och dela i sociala medier! Tagga gärna ditt inlägg med #vansteras (Är du inte medlem och vill ha en banderoll? Vi har några extra, så skicka ett meddelande till oss på Facebook så ser vi till att du får ett!)
Kopiera länk